IBC kontejneri

Polietilenski IBC kontejneri za skladištenje tečnih materija

kontejneriIBC kontejneri su industrijski standard, pogodni za skladištenje tečnih materija. Napravljeni su od polietilena visoke gustine, imaju svoje kućište, svi su na paletama sa metalnim okvirom, zbog čega su pogodni za skladištenje, jer mogu da se stavljaju jedan na drugi.

Posle tretmana koji obavljamo u Preduzeću „Oblak Internacional“ ovi kontejneri ispunjavaju sve standarde, imaju odličan kvalitet (ispravne palete, ventile, poklopce), spremni su za novu upotrebu i transport. Visok nivo usluge tretmana, vrhunski uređaji za tretiranje kontejnera, profesionalnost u pružanju usluge, efikasnost i veliki broj klijenata preporučuju Oblak Internacional. Naša firma obavlja i uslužno riboutovanje IBC kontejnera, koje je posebno interesantno firmama na domaćem tržištu, koje imaju ove kontejnere kao povratnu ambalažu od svojih kupaca.

Sa velikim lagerom i dobrim iskustvom u ovom poslu garantovano ispunjavamo rokove isporuke, štedimo vaše vreme i skladišni prostor vaše kompanije. Ovakvim načinom rada, sa sloganom ‘Da otpad postane ambalaža’, Preduzeće Oblak Internacional zastupa odgovoran odnos prema životnom okruženju i prirodnim resursima.